Jom! Hentikan Software Trial Version




Hari ini aku jumpa software yang mungkin berguna buat anda semua.Software ini dinamakan Time Stopper.Memang berguna kepada anda yang sememangnya nak benda free walaupun trial version.


Bagaimana Software Ini Berfungsi
Software ini berfungsi dengan cara menghentikan dead-end trial atau bahasa saintifik,expired date.Sekarang boleh la aku main game Tumblebug hua..hua..hua...


Cara Mengguna
Install Software ini dulu.Link ada disini..Kemudian run program tersebut.Browse file .exe trial anda yang akan expired.Edit tarikh baru untuk trial version anda expired.Kemudian Create Shortcut.

Perhatian

-Selepas anda create shortcut yang baru,pastikan anda delete shortcut yang lama pada desktop,startup,dan juga pada old program
-Sesetengah Game berfungsi dan sesetengah tak berfungsi.Bukan semuaboleh di-havockan
-Use wisely
-Aku tak bertanggunjawab atas sebarang kecelakaan masalah yang menimpa.Software ini memang menjadi buat aku sekeluarga.
-Enjoyed

4 comments:

shuko on 23/1/10 said... [Reply to comment]

patut la aku tibe2 expired..kene delete sumer shortcut..ok..dh phm dh pakai bnde ni..

touyakaruma on 23/1/10 said... [Reply to comment]

nampak macam best jer nie

heatzik on 23/1/10 said... [Reply to comment]

hehe...aku jumpe secare x sengajer...tp ade sesetengah game xbley pakai lak...tu yg hampeh..

Anonymous said... [Reply to comment]

Jadi kat semua game bigfish,gamehouse ke bro.

Mr.Tuto

Post a Comment

Follow Me!

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Semua Artikel ini di karang Oleh heatzik | Original Artikel dariUncle Gua..haha