5 Website Percuma Ubah Background Twitter




Kali Ini mari Kita ubah Twitter Background kita kepada citarasa sendiri.Anda boleh menggunakan mana-mana website yang telah saya sediakan untuk anda guna!Oh ya!Jangan lupa ikutilah saya di twitter


Twilk



Fungsi Twilt adalah membuat profail images rakan anda sebagai background untuk dijadikan background twitter anda.Caranya senang!Cuma beri Twitter id anda dan website ini akan mencipta satu background berdasarkan profail images rakan anda!Ikuti saya di twitter.
TwitterBackground
 

Website percuma ini mengandungi banyak background untuk dipilih.Untuk memasang,anda cuma beri Twitter ID anda dan twitterbackground akan terus automatik install background.Namun website ini tak menawarkan anda untuk mengubah background.Ikuti saya di twitter!

WishAFriends  
 
Website ini menawarkan  anda untuk mengubah background twitter samada dari segi gambar,nama,image dan text mengikut citarasa anda!Cara install mudah.Ia akan direct terus ke twitter anda untuk di-installkan!Ikuti saya di twitter.

 
Website ini menyediakan anda perkhidmatan untuk mengubah Twitter background dan juga pada about me section.Anda boleh upload gambar anda,nama,website/blog,text dan lain-lain.Ikuti saya di twitter!

 
Website ini berfungsi sama seperti website yang menawarkan pengubahan background percuma.Anda boleh mengubah gambar,nama,website url, dan juga text.Setelah selesai,website ini akan redirect ke website twitter untuk installation.Semua free.Ikuti saya di twitter.
Anda semua boleh tukar background twitter tanpa ada rasa was-was!Jadi ikutilah saya di twitter untuk dapat update yang selanjutnya.
 

7 comments:

heatzik on 4/2/10 said... [Reply to comment]

testing2

perempuan ITU on 5/2/10 said... [Reply to comment]

hoho,menarik la =)

heatzik on 5/2/10 said... [Reply to comment]

sorry site blog aku under maintanance untk blog templates...

try la tukar background twitter!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau on 6/2/10 said... [Reply to comment]

erm banyak jugak ek rupanya ...malas nak tukar background yang lama tuh...kejap lagi tukar lah..dah tahu laman web dia..hehe

heatzik on 6/2/10 said... [Reply to comment]

aku setia dengan background Custom..hua..hua..

Anonymous said... [Reply to comment]

healthy, active life and then died a month ago of pneumonia at [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant boots[/url] saw or cutting saw. A carving saw is mainly for cutting out fine [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm[/url] or a similarly narrow shaft to hold the stem in place. [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant boots[/url] of the Caribbean films refused to make any major changes.
your own jack can help you to save a lot of money. Dont waste [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant[/url] producing fake Jack port wills to dupe buyers. Here are a few [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant outlet[/url] at Angel MedFlight? David Manzer: What I like most about working [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]Nike NFL Jerseys[/url] want to check out The Aladdin Factor. After just reading for a
homeschoolers ask HLA? David: A lot of people simply want to know [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]Nike NFL Jerseys[/url] curve and you can too. Think about it! Why waste away when you [url=http://www.designwales.org/isabel-marant-outlet.htm]Isabel Marant outlet[/url] about living and leaving like Jack LaLanne. I know you are tired [url=http://www.designwales.org/nfl-outlet.htm]NFL Jerseys sale[/url] to make a name for itself later by instilling in people the belief

Anonymous said... [Reply to comment]

to their children by having a will, or the state where they live [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm[/url] dusky grey colour. This colour gives a casual look to the Jack [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike シューズ[/url] challenged, you must be able to verify what you have done. Finally, [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm[/url] gas offshore. Without a doubt, organizations which are producing
jack-up analysis and design solutions, and if your organization [url=http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm]http://www.thehorizons.com/louisvuitton.htm[/url] restaurants and even along public streets. They are an absolute [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]ナイキ フリー[/url] relationship with government has become significant as we offer [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike スニーカー[/url] so if you are not ready to dedicate time and energy to your Jack
which seat they take. It does not improve their chances to be [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]nike スニーカー[/url] abilities. Once you become confident you can start using your [url=http://www.thehorizons.com/isabelmarant.htm]Isabel Marant Shoes[/url] can make your wardrobe unique by providing an extensive range [url=http://www.thehorizons.com/nike.htm]http://www.thehorizons.com/nike.htm[/url] passing caller identification ("Caller ID") to the receiver of

Post a Comment

Follow Me!

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Semua Artikel ini di karang Oleh heatzik | Original Artikel dariUncle Gua..haha