Terima Kasih Gengblogger! CoolTajuk di atas tu saya nak show my gratitude to the owner of Gengblogger.com!Ya!Pasal Gengblogger.com ni dah banyak membantu saya naikkan ranking Alexa aku yang sememangnya tak naik-naik semenjak saya buka blog ini tahun lepas!Perkara ini saya mula testing dengan berhenti untuk ping seketika menggunakan ImCurtain.com dan start ping dalam gengblogger.com.Cabaran juga kerana setiap kali ping dan refresh,saya dapati susah untuk mendapatkan tempat teratas pada latest artikel kerana terlampau banyak sangat orang Ping blog mereka pada sesuatu masa.Tetapi Alhamdulilah...Berkat kesabaran ping pada timing yang sesuai,saya dapat banyak pelawat yang melawat artikel saya!Jika ada masa nanti saya akan membuat satu artikel tentang bagaimana nak mendapat banyak pelawat dalam Gengblogger.com nanti,insya-Allah.Tapi ini hanya teori saja haha.

Melalui Gengblogger ini juga saya mendapat banya info terutamanya dari artikel para blogger dan juga forum dalam gengblogger ini.Kat sini saya nak ucapkan beribu terima kasih kat Blogger Senior seperti Kak Kujie,MelzRomeo,Ariff Shah dan yang lain-lain pasal beri banyak sangat info tentang perkara untuk berblogging.Thank You!Wa salute lu...!

Last but not least,blog heatzik ni dah mesra pengguna!Aku dah tukar ruang untuk komen daripada default kepada Intense Debate (commentluv)! Ariff Shah promote so aku try la tukar!~ 

Oh ya,ini ranking alexa pada bulan Januari 2010
 

Ini pula ranking alexa saya pada bulan Febuari 2010.Turun mendadak beb..!

0 comments:

Post a Comment

Follow Me!

 

Copyright 2010 All Rights Reserved | Semua Artikel ini di karang Oleh heatzik | Original Artikel dariUncle Gua..haha